Protectia datelor

(1) Sunt de acord că dauneautobistrita.ro are dreptul de a utiliza adresa mea de e-mail în scopuri publicitare pentru DauneAutoBistrita, prin aceasta înțelegându-se reclame legate de vânzarea (de ex. informații privind prețul de inchiriere a autovehiculului).

(2) Sunt de acord ca dauneautobistrita.ro să colecteze toate datele mele de înregistrare împreună cu datele mele de navigare pe website-urile și în aplicațiile pentru dispozitive mobile ale dauneautobistrita.ro (pagini vizitate, conținuturi accesate etc.) și cu datele din campanii de marketing sau servicii suplimentare (cum ar fi de ex. datele autovehiculului la evaluarea autovehiculului, parametrii de căutare utilizați în cadrul proceselor de căutare) pentru a îmi putea afișa pe aceste website-uri/în aceste aplicații pentru dispozitive mobile reclame cu oferte interesante, precum și pentru a putea să îmi trimită reclame in e-mail conform intereselor mele în sensul publicității via e-mail stipulate la alineatul 1.

(3) Pot revoca oricând prezenta declarație-consimțământ, cu efecte pentru viitor. Pentru revocare este suficientă trimiterea unei declarații de revocare în scris către: DauneAutoBistrita sau  e-mail la: contact@dauneautobistrita.ro . Alte detalii despre utilizarea datelor dv. găsiți în Informații privind protecția datelor.